Som l’agrupació Ciclista El Prat, una de les més antigues i emblemàtiques entitats de la nostra ciutat.

Des del 1932 sentim la passió per la BICICLETA, gaudint amb companyia dels nostres socis d'aquesta meravellosa afició.

Tenim com a principal objectiu fomentar el millor ambient i el companyerisme, ganes de gaudir una bona estona, i com no... cuidar la nostra salut i forma física; en definitiva, potenciar la pràctica d’aquest, el nostre esport.

Amb poc més de 100 socis, on l’activitat del CICLOTURISME, tant de carretera com de muntanya, comparteixen sortides els caps de setmana; amb diferents nivells que et permetran iniciar-te i millorar d'acord a les teves pretensions i possibilitats, el nostre orgull es la gran diversitat d’edats i condicions físiques que comparteixen les sortides, excursions, tertúlies, esmorzars i bones estones.

Realitzem sortides i excursions en BTT i Carretera, per la nostra geografia més propera i les combinem amb sortides per Catalunya; us convidem a conèixer llocs emblemàtics i algun d’ells... històrics i èpics!!! (com gaudint pujant el Tourmalet... o baixant per la font del gat...).

Col·laborem amb el nostre Ajuntament del Prat de Llobregat en la celebració de proves del campionat de Catalunya, així com amb la BICICLETADA anual que organitza el nostre Ajuntament implicant-nos en la seva organització i desenvolupament.

Posem a disposició dels nostres socis un excel·lent local on compartir les nostres inquietuds, tertúlies, aventures, i les rutes on parlem d’aquell repte que volem assolir, planifiquem les nostres sortides i excursions en un inigualable ambient d’apassionats del pedal.

Així mateix tenim com a objectiu realitzar reunions informatives relacionades amb l'alimentació esportiva, cursos de manteniment de la nostra estimada bicicleta, de salut i manteniment físic i moltes més coses relacionades amb la nostra passió.

En definitiva, estarem encantats que formis part de la nostra “Agrupa”, que comparteixis amb nosaltres el nostre mallot amb els colors que tant de temps que ens acompanyen i portem amb orgull.

Salut i pedals.